Puzzle SMS and Status Messages

Puzzle SMS, Puzzle Status Messages
Viewed: All time: 30846 times, Week: 369 times
Updated one month ago
One Month Ago | 6 shares | By Sejan... # 136

2 birds named "i luv u" & 'u love me"

lived in a house

'u luv me" flew away

who is there in the house now.............?

7 Months Ago | 13 shares | By Sourabh # 106

Jis Se Ap Pyar Krte Ho Us Se Shadi K Kitne % Chance Hain. Koi Ek Select Karen. A, B, S, N, E, F, T, Y, R, K. Reply Mst




Answer - A...00%, B...50%, S...100%, N...90%, E...10%, F...75%, T...05%, ..60%, R...98%, K...20%.

7 Months Ago | 6 shares | By Varun # 63

1) Wo kon si jagah hai jahan suraj ki kiran sirf 1 bar parri ab Qayamat tak nahi parregi.?
Ans: darya-e-neel ka centre..
2) Wo kya hai jo piya jata hai khaya nahi.?
Ans:ghussaa.
3) Wo kon hai jis ne jhoot bola or jannat men jayega.?
Ans:fir'on ki biwi aasia.
4) Wo kon hai jis ne sach bola or jahannum men jayega.?
Ans:chipkali (lizard).
5) Insan k jism men Rooh k rahnay ki jagah kahan hai.?
Ans: shehrag.

7 Months Ago | 43 shares | By 8003511191 # 3

Mandir Ke 9 Darwaje,

1 Darwaje Me 9 Pandit,

1 Pandit Ke 9 Biwi,

1 Biwi Ke 9 Bacche,

1 Bachhe Ke Pas 9 Tokri

1 Tokri Mai 9 Phool,

.

.

.

.

.

.

.

Batao Kitne Phool...?

One Year Ago | 32 shares | By Gaurav # 107

EK Anokha Sawaal:
Agar Tension ka Talluk Dimaag se Hai,
To Heart Attck Q aata hai ?
0r
Agar LOVE ka Taalluk DIL se hai,
to Pyaar me Log Pagal Q hote.

One Year Ago | 7 shares | By Shobhit # 71

If, 1+4=10
2+8=20
4+16=40
Then 8+32=?

One Year Ago | 47 shares | By Rahul # 87

Solve the case(challange):-

A man was found murdered on 15.8.2007 afternoon…
1. His wife called police…
2. Police questioned everyone…
3. Wife :- Sir, i was sleeping…
Neighbours :- V went 4 the marriage…
Driver :- I went to Bank sir…
Cook :- I went to Market…
Watch Man :- I went to My relations Marriage…
Police arrested murderer immediately…
Who was it ??

2 Years Ago | 16 shares | By Vijay # 32

I am a 10 letter city.
My 4,5,6 letter is an educational degree.
10,6,9 is a part in d face.
1,2,4,5 is used in hair.
5,6,7is used in cricket.
Find

3 Years Ago | 3 shares | By reddyysnr # 5999

Ram has a brother A and two sisters B,C. Each sister has two children & A has 3. Ram is unmarried.. how many total members are there in the family..??


Ans: 14(add the spouses of A,B,C also)

3 Years Ago | 9 shares | By Angad # 96

The below is a number
puzzle. It should be read
left to right, top to bottom.
1
1 1
2 1
1 2 1 1
1 1 1 2 2 1
? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ?
Question 1: What is the
next two rows of
numbers?

Question 2: How was this
reached?

3 Years Ago | 8 shares | By Neeraj # 38

It is a 9 letter word-123456789.
If it fails u die.if u can 234,u have 1234.
56 is 1type of disease.
89 indicates exat location nd time

4 Years Ago | 1 shares | By PAGALPANTI # 2

1 Cheez Hai Jo Agar Khushk Hai To 2 Kilo
Gili Ha To 1 Kilo
or Agar Jal Jaye To 3 Kilo
Batao Kya Cheez Hai.
/
/
/
Ans:-Sulphur

Top Contributors

Points Rank SMS
PAGALPANTI 1901 2 1901
8003511191 1562 3 1562
Vijay 510 32 510
Neeraj 507 38 507
Varun 494 63 494
Shobhit 488 71 488
Rahul 482 87 482
Angad 477 96 477
Sourabh 469 106 469
Gaurav 467 107 467
This category was added on 8/18/2017 3:56:39 PM, contains 12 SMS, images and status messages, was last last updated on 8/18/2017 3:56:39 PM, has 0 images, had 30846 visitors this month so far. Feel free to share these good, clean, happy Puzzle messages with your friends on WhatsApp and Facebook.