Most Shared Riddles SMS and Status Messages

Most Shared Riddles SMS, Riddles Status Messages
Viewed: All time: 98023 times, Week: 2589 times
One Year Ago | 47 shares | By Rahul # 88

Solve the case(challange):-

A man was found murdered on 15.8.2007 afternoon…
1. His wife called police…
2. Police questioned everyone…
3. Wife :- Sir, i was sleeping…
Neighbours :- V went 4 the marriage…
Driver :- I went to Bank sir…
Cook :- I went to Market…
Watch Man :- I went to My relations Marriage…
Police arrested murderer immediately…
Who was it ??

3 Years Ago | 46 shares | By AJIT RUBY # 5

Sawal hai Jawab jarur dena, Wo kya Cheez hai Jo Saal me Ek baar,
Mahine me 2 baar,
Hafte me 4 baar,
aur Din me 6 baar aati hai.

One Year Ago | 43 shares | By 8003511191 # 3

Mandir Ke 9 Darwaje,

1 Darwaje Me 9 Pandit,

1 Pandit Ke 9 Biwi,

1 Biwi Ke 9 Bacche,

1 Bachhe Ke Pas 9 Tokri

1 Tokri Mai 9 Phool,

.

.

.

.

.

.

.

Batao Kitne Phool...?

One Year Ago | 32 shares | By Gaurav # 107

EK Anokha Sawaal:
Agar Tension ka Talluk Dimaag se Hai,
To Heart Attck Q aata hai ?
0r
Agar LOVE ka Taalluk DIL se hai,
to Pyaar me Log Pagal Q hote.

3 Years Ago | 28 shares | By Lerma Plata Penarand # 122

Wo kon si cheez hai? jis ko
agar zameen pe painko to nahi tootti,
Lekin agar pani mein painko to toot jati hai.

One Year Ago | 19 shares | By Anika # 77

Andhay ki Bewi ko bahra Bhaga kai lai gaya.
Aur Goongay nai dekh liya
.
.
.
..
Ab goonga andhay ko kaisay bataye
ki bahra us ki bewi bhaga kE lai gaya ?

Its Challenge for u Ans it ?

3 Years Ago | 16 shares | By Vijay # 32

I am a 10 letter city.
My 4,5,6 letter is an educational degree.
10,6,9 is a part in d face.
1,2,4,5 is used in hair.
5,6,7is used in cricket.
Find

4 Years Ago | 14 shares | By LoveSove.com # 85

Agar dimag h to ans do,Ek ladka ek Ladki ke Pas se Gujrte samay bola.1191919,135?Ladki boli, 1415.Un dono me kya baat hui.It is Challeng for you .Reply now

One Year Ago | 13 shares | By Sourabh # 106

Jis Se Ap Pyar Krte Ho Us Se Shadi K Kitne % Chance Hain. Koi Ek Select Karen. A, B, S, N, E, F, T, Y, R, K. Reply Mst




Answer - A...00%, B...50%, S...100%, N...90%, E...10%, F...75%, T...05%, ..60%, R...98%, K...20%.

4 Years Ago | 9 shares | By Angad # 91

The below is a number
puzzle. It should be read
left to right, top to bottom.
1
1 1
2 1
1 2 1 1
1 1 1 2 2 1
? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ?
Question 1: What is the
next two rows of
numbers?

Question 2: How was this
reached?

4 Years Ago | 9 shares | By aji # 148

X is important than LOVE. X is imposible 4 GOD. X is above GOD. If u eat X u'll die. X is 7 letter word. If u r genius tell me what is X...?

4 Years Ago | 8 shares | By Neeraj # 33

It is a 9 letter word-123456789.
If it fails u die.if u can 234,u have 1234.
56 is 1type of disease.
89 indicates exat location nd time

4 Years Ago | 8 shares | By AJIT RUBY # 5

EK SWAL JO karde apki neand kharab, SADI ke pehle ladki ka baap dulhe ko kya deta hai jo sadi ke baad wapas le leta hai. DIMAG HO BTAO give me answer.

One Year Ago | 7 shares | By Shobhit # 70

If, 1+4=10
2+8=20
4+16=40
Then 8+32=?

4 Years Ago | 6 shares | By AJIT RUBY # 5

X is imposible for God, X is above God, If u eat X u will die, rich needs X, poor has X , X is a 7 letter word Reply if u r genius. What is X?

5 Months Ago | 6 shares | By Sejan... # 136

2 birds named "i luv u" & 'u love me"

lived in a house

'u luv me" flew away

who is there in the house now.............?

One Year Ago | 6 shares | By Varun # 64

1) Wo kon si jagah hai jahan suraj ki kiran sirf 1 bar parri ab Qayamat tak nahi parregi.?
Ans: darya-e-neel ka centre..
2) Wo kya hai jo piya jata hai khaya nahi.?
Ans:ghussaa.
3) Wo kon hai jis ne jhoot bola or jannat men jayega.?
Ans:fir'on ki biwi aasia.
4) Wo kon hai jis ne sach bola or jahannum men jayega.?
Ans:chipkali (lizard).
5) Insan k jism men Rooh k rahnay ki jagah kahan hai.?
Ans: shehrag.

3 Years Ago | 5 shares | By ajay k # 847

Hai
Smart
bahot
woh
hai
bheja
Ne
Jis
aur
hoon
raha
padh
se
Niche
ko
Msg
Jo
hoon
pagal
woh
Mai





Confused??.Ab msg Niche se upar padho.

4 Years Ago | 5 shares | By sharma # 42

1 sawal jo apki nind uda de,dimag he to javab do: wo kya chiz hai jo saal me1bar mahine me2 bar hafte me4 bar or din me 6bar ati hai? Its A challenge..

4 Years Ago | 5 shares | By sharma # 42

Dimag Hai To Jawab do,Konsa kam Hai Jo 1 GENTS Apni Puri Zindgi Me 1Bar karta hE,Par Wahi kaam 1 LADIES Roz karti Hai?.{soch k answr de dena) ITS challenge.

4 Years Ago | 4 shares | By tini # 4934

100 ke chutte karo jisme 10 ka note na ho. aur note sirf das ho. agar smart ho to rpy karna. no rpl means no smartness

4 Years Ago | 4 shares | By Sourabh # 106

This is a secret msg send only for you, try to solve what it means:

LISTEN - TL + MAD - SEN + ICE - CEAD + SUCCESS + YES - CUE + OUT - TESCS.

GIVE ME THE ANSWER IF YOU KNOW

Answer= I MISS YOU

4 Years Ago | 4 shares | By Umakanta padhan # 4240

dimag ho to jawab do…….
ek langde admi ne andhe ki biwi ko kidnap kar lia
usko gunge ne dekh lia
ab batao ki gunga andhe ko kaise bataega….

3 Years Ago | 4 shares | By Akash # 155

Choose any soap..
i'l tel ur nature..
1.lux
2.hamam
3.pears
4.lifeboy
5.margo
6.dettol
7.liril
8.dove
9.medimix
10.vivel

rply mst..m waiting!

3 Years Ago | 3 shares | By reddyysnr # 5999

Ram has a brother A and two sisters B,C. Each sister has two children & A has 3. Ram is unmarried.. how many total members are there in the family..??


Ans: 14(add the spouses of A,B,C also)

4 Years Ago | 3 shares | By sharma # 42

Wo Kon C Sabzi Hai jiska pahla Lafz Kat De To 1 kimti Cheeze Ka Naam OR Last kat De TO Sweet DISH OR dono kat dai to 1 Ladki ka naam ban jata hai?

4 Years Ago | 3 shares | By Akash # 155

A ki Biwi B,
B ki Bhabhi C,
C ki beti V,
V ka dada G
G ki biwi K,
K ki beti T,
To batao 'A' or 'T'
ka kya rista hai? Bolo bolo???think 4 it.socho n rply.

4 Years Ago | 3 shares | By sharma # 42

Ques: Kisi LADKI ka naam batao jisme A, E, I, O, U, na ho ! Give me ans. I am waiting.

4 Years Ago | 3 shares | By reian jain # 10

.%7?9?7%.7%”7?9%. 7
97% I7 M7I9S7S 7%9
79 “7%7.9 9U7 9.%7?
9?7%7.7%9?7
Ab edit mein jaake 7&9 ko delete karo ek sach dikhega.

4 Years Ago | 3 shares | By janmeet # 2433

Dimag hay To Jawab do:-
Tumhare Bhai Ki Bhabhi Ki
Saas Ke Bhai Ki Biwi Ki Saas
Ke Pati Ke Jamai Ke Pote Ki
Maa Ki Nanand Ka Bhai Apka kaun???
Answer=Tumare Daddy…(Papa

  Showing 1 - 30 of 326

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  | Next >
Download Maxabout SMS App From Play Store

Categories Under Riddles SMS

Puzzle
12 Messages

Top Contributors

Points Rank SMS
AJIT RUBY 989 5 989
reian jain 854 10 854
9875288111 774 12 774
Deep9009™ 629 13 629
Saurabh 561 14 561
Jyotsana 546 15 546
Saket 545 16 545
Shinde 537 19 537
Aditi 532 20 532
Sanjay 525 22 525
This category was added on 12/12/2017 3:56:39 PM, contains 326 SMS, images and status messages, was last last updated on 12/12/2017 3:56:39 PM, has 0 images, had 98023 visitors this month so far. Feel free to share these good, clean, happy Riddles messages with your friends on WhatsApp and Facebook.